Metro
Metro Nieuws 9 mei 2020 / 06:41 uur

Vrouw die hond als boksbal gebruikt, ligt onder vuur

Een video van een vrouw en een hond gaat rond op social media. Meestal zijn dat dan schattige of grappige beelden, maar dat is hier zeker niet het geval.

De video van minder dan een minuut laat zien hoe een Amerikaanse vrouw uit Idaho meerdere keren met bokshandschoenen een Duitse herder in het gezicht slaat. Een man, vermoedelijk degene die aan het filmen is, is lachend te horen. „Ik heb hem zo hard geslagen, dat voelde ik ook”, hoor je de vrouw na haar laatste stoot zeggen tegen de camera.

Let op: de volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.

Onderzoek loopt

Nadat de beelden op social media werden geplaatst, zijn er volgens de lokale tv-zender KTVB7 „ontzettend veel” mensen geweest die Idaho Humane Society hebben gebeld, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van dieren. Er is een onderzoek gestart, in de hoop de vrouw te vinden en de hond bij haar weg te halen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw die hond als boksbal gebruikt, ligt onder vuur
Sluiten