Metro
Metro Nieuws 6 mei 2020 / 10:29 uur

Profvoetballer aangehouden nadat hij masturbeert voor huis buurvrouw

De aanvaller van Ligue 1-club SCO Angers Farid El Melali (22) moet voor de rechter verschijnen voor exhibitionisme. De aanvaller zou gemasturbeerd hebben voor de deur van een buurvrouw, meldt persbureau AFP.

El Melali werd maandagavond aangehouden in de Franse stad Angers. Op verdenking van exhibitionisme werd de voetballer in voorlopige hechtenis geplaatst. Dinsdagmiddag werd hij weer vrijgelaten.

Niet de eerste keer

Buren van de jonge aanvaller schakelden maandagavond de politie in. Volgens hen was El Melali aan het masturberen voor de woning van een meerderjarige buurvrouw. Volgens de advocate van de speler heeft haar cliënt toegegeven dat hij ongepast gedrag heeft vertoond.

Enkele weken geleden heeft El Melali gelijkaardige feiten gepleegd. Hetzelfde slachtoffer kon toen de verdachte niet identificeren. Ook deze feiten heeft de speler van Angers uiteindelijk bekend.

El Melali heeft contractverlenging gekregen

Het gedrag van El Melali is extra pijnlijk omdat zijn club Angers twee dagen geleden nog trots op Twitter aankondigde dat de aanvaller zijn contract verlengd had tot 2023.

De Algerijn speelt al sinds 2018 in Frankrijk, maar heeft door een aantal blessures nog niet veel indruk kunnen maken. De aanvaller kwam in elf wedstrijden aan bod en scoorde daarin vijf keer. Tegen Nantes mocht hij winning goal op zijn naam schrijven.

Angers heeft in de Franse media kort gereageerd op het incident. De club laat weten dat het op de hoogte is van de situatie, maar wacht op een uitspraak van de rechter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Profvoetballer aangehouden nadat hij masturbeert voor huis buurvrouw
Sluiten