Metro
Metro Nieuws 8 mei 2020 / 08:55 uur

Influencer in tranen: ‘Sexy foto’s nemen is het enige wat ik kan’

Een Australische influencer slaakte een theatrale noodkreet op sociale media omdat ze amper nog geld verdient met haar foto’s en filmpjes. Ze weet niet meer wat ze moet doen, aangezien ze geen andere talenten heeft, zo zegt ze zelf.

Het leven is hard, zeker in coronatijden, maar Billie Beever ziet het even helemáál niet meer zitten. De Australische vrouw met 114.000 volgers op Instagram, verdient haar brood door sexy foto’s en filmpjes te delen op OnlyFans. De laatste tijd ziet ze haar abonneebestand echter zienderogen slinken en omdat dat haar enige bron van inkomsten is, komt ze nu niet meer rond.

Wanhopig

In een filmpje op TikTok legt ze in tranen uit hoe precair haar situatie is. „Ik verlies abonnees op OnlyFans en ik kan mijn huur niet meer betalen. Ik kan zelfs niet weer gaan werken in een stripclub, want die zijn allemaal dicht door het coronavirus. Ik kan niet dansen, ik kan niet zingen. Ik weet totaal niet wat ik moet doen. Ik wil dat alles weer normaal is zodat mensen zich terug abonneren op mijn OnlyFans”, klinkt het.

‘Doe iets nuttig’

Heel wat mensen hadden begrip voor haar situatie, maar ze kreeg ook tegenwind. In de Australische podcast Not Here To Make Friends stelde presentatrice Carla Bignasca haar voor om iets nuttig te doen. „Ik hou niet van leedvermaak, maar ik ben blij dat je beseft dat je geen ander talent hebt. Doe zoals de rest en vul rekken of doe iets anders nuttigs voor de maatschappij”, sneert ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Influencer in tranen: ‘Sexy foto’s nemen is het enige wat ik kan’
Sluiten