Metro
Metro Nieuws 9 mei 2020 / 18:25 uur

Eerste kapper opent zondagnacht direct de deuren

De bekende visagist en haarstylist Mari van de Ven kan niet wachten om 11 mei zijn haarsalon weer te mogen openen. Het Haaratelier in Den Bosch wordt daarom in de nacht van zondag op maandag direct geopend.

Dit is voor zover bekend een van de allereerste salons in Nederland die dan weer open is nadat alle contactberoepen moesten sluiten vanwege het coronavirus. Voor zover bij Metro bekend gaat ook een kapper uit Drenthe meteen in de nacht open. Alex Eding uit Borger pakt in de nacht zijn schaar al op, meldt RTV Drenthe.

De wethouder van economische zaken van Den Bosch is die nacht aanwezig om 00.01 uur de salon van Van de Ven te openen.

Speciale actie

Om zijn dank voor de zorgmedewerkers te tonen, start Van de Ven ook een speciale actie. Medewerkers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis krijgen het hele jaar 25 procent korting in zijn zaak. „Het is ongekend wat deze groep mensen aan uren heeft gemaakt. Daarom gaan wij aan alle zorgmedewerkers in de rest van 2020 korting geven”, zegt Van de Ven.

Contactberoepen weer openen

Woensdag werd bekendgemaakt dat kappers en andere contactberoepen vanaf maandag de deuren weer mogen openen. Wel mogen ze alleen mensen zonder coronaklachten helpen en wordt er alleen op afspraak gewerkt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste kapper opent zondagnacht direct de deuren
Sluiten