Metro
Metro Nieuws 1 apr 2020 / 12:10 uur

Zin om te trainen? Doe dan mee met deze live sportmiddag

Ben je het binnenzitten inmiddels al zat en zijn alle puzzels ook al gelegd? Trek zaterdag je sportkleren weer uit de kast, want dan organiseert fitnessketen Basic-Fit een gratis sportmiddag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

De regering heeft onlangs besloten dat onder meer alle sportscholen in Nederland tot tenminste 28 april gesloten blijven. Dat betekent dat er alleen al voor Basic-Fit 185 ruimtes gesloten blijven. In de rest van Europa blijven de sportscholen echter ook dicht, waardoor de fitnessketen maar liefst 784 sportscholen moet sluiten. En daar hebben ze nu iets op bedacht.

Internationaal

Het evenement, dat is omgedoopt tot #HomeDayGym, duurt van 10.00 uur tot 14.00 uur en is live te volgen via de Instagram, Facebook en YouTube van Basic-Fit. Meedoen kan op elk moment én doe je met mensen uit onder meer Spanje, Luxemburg, Frankrijk en België.

Verschillende lessen

Er zijn zes interactieve live lessen waar je aan mee kunt doen. Hieronder vallen yoga, booty, kracht, conditie/HIIT, fun/kids en core/abs. En uiteraard is het helemaal gratis om mee te sporten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zin om te trainen? Doe dan mee met deze live sportmiddag
Sluiten