Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 1 apr 2020 / 06:44 uur

Wilde geiten veroveren verlaten stad in Wales

Ook in het kleine stadje Llandudno in Wales zitten alle bewoners vanwege het coronavirus in hun eigen huis opgesloten. Het is er zelfs zo rustig dat een kudde wilde geiten door de lege straten struint. 

De berggeiten leven normaal gesproken op het rotsachtige land in de buurt van Llandudno. Eens in de zoveel tijd komen de geiten wel wat dichterbij, maar op de straten waren ze tot nu toe zelden te zien.

Heggen snoeien

Bewoners van Llandudno zagen de geiten de afgelopen dagen op verschillende plekken opduiken. De kudde werd hoogstwaarschijnlijk aangetrokken door het gebrek aan mensen en toeristen vanwege de COVID-19-uitbraak.

In eerste instantie durfden de geiten alleen over de straten te wandelen, maar ze werden steeds nieuwsgierigen. Op een gegeven moment waren ze zelfs in de tuinen van de bewoners te vinden. Ze snoepten van de bloemen in de tuin en snoeiden de heggen. Op Twitter verschenen gelijk een hoop foto’s en video’s:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wilde geiten veroveren verlaten stad in Wales
Sluiten