Metro
Metro Nieuws 13 apr 2020 / 10:49 uur

Turnster bedenkt bijna onmogelijke handstand challenge

Wanneer we niet veel buiten de deur kunnen doen, zullen we onszelf binnen moeten vermaken. Op social media gaan verschillende challenges rond. Haal je ‘m? Dan nomineer je andere gebruikers.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Ice Bucket Challenge, gaat het hier niet om bewustwording van een goed doel, maar juist vaak om een fysieke uitdaging. Denk aan hooghouden met een toiletrol. Ook dagen gebruikers elkaar uit bijzondere dingen over zichzelf te vertellen. Kortom, je kunt dezer dagen een hele andere kant van mensen leren kennen.

Shirt aan

Natuurlijk kunnen beroemdheden niet achterblijven. Zo deed Tom Holland, acteur die je onder andere als de meest recente Spider-Man kunt kennen, de handstand challenge. Het idee: je doet een handstad tegen de muur (of niet tegen de muur) en probeert zo je shirt aan te trekken. Het lukt hem aardig. Hij nomineert collega-acteur Jake Gyllenhaal, die het nog net wat gemakkelijker voor elkaar krijgt.

https://www.youtube.com/watch?v=kiJU8T69t-4

Broek uit

Maar je hebt altijd baas boven baas. En in dit geval is die baas boven baas turnster en viervoudig Olympisch kampioen Simone Biles. Zij maakt er een uitdaging van die voor de meeste mensen onhaalbaar is. Ze doet namelijk niet alleen de handstand zonder steun van de muur, ze trekt haar broek uit terwijl ze op haar handen staat.

De reacties zijn hilarisch. Zo reageert Chrissy Teigen dat ze normaal gesproken moet liggen om haar broek uit te krijgen. En een ander moet haar helpen.

Maar er zijn ook mensen die het wél voor elkaar krijgen.

Reageer op artikel:
Turnster bedenkt bijna onmogelijke handstand challenge
Sluiten