Metro
Metro Nieuws 28 apr 2020 / 14:07 uur

Spice Girls onderhandelen over nieuwe concerten

Als het aan de Spice Girls ligt, gaan ze nog wel even door. Hun fans zijn ze in elk geval nooit vergeten.

Emma Bunton, lid van de Spice Girls, heeft in de Engelse media onthuld dat er onderhandeld wordt over het geven van nieuwe concerten en dat het voor de groep „een droom is om ook weer buiten Groot-Brittannië op te gaan treden".

Toekomstmuziek?

Bunton (44), beter bekend als Baby Spice, vertelde aan MailOnline dat ze met de andere leden van de groep regelmatig spreekt over de wens om op tournee te gaan zodra het coronavirus uit de wereld is. Vorige maand sprak Melanie Chisholm (Mel C, Sporty Spice) ook al de wens uit om de groep weer bij elkaar te halen. „Ik spreek de meiden nog veel en dan praten we over eventuele mogelijkheden. Het is nu natuurlijk niet aan de orde, maar zodra dit allemaal voorbij is, komt het er hopelijk weer van.”

Uitverkocht

De groep gaf vorige jaar een reeks van dertien uitverkochte concerten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dat werden er niet meer vanwege het drukke gezinsleven van de leden en andere verplichtingen, zoals soloprojecten. De tour leverde de groep volgens Britse media gemiddeld een miljoen euro per concert op. Van de oorspronkelijke vijf leden ontbrak Victoria Beckham vorig jaar bij de optredens wegens drukke werkzaamheden en haar gezin. Ze zei vorig wel dat ze dit jaar wel wilde aansluiten bij een nieuwe tour van de groep.

Viva Forever

Op social media is de beroemdste girlband uit de jaren negentig van de vorige eeuw nog altijd onverminderd populair en worden Ice cream dances gedaan op Spice up your Life, herinneringen en oude polaroids gedeeld en handgemaakte poppen verzameld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spice Girls onderhandelen over nieuwe concerten
Sluiten