Erik Jonk
Erik Jonk | LinkedIn Nieuws 30 apr 2020 / 17:03 uur

Láátste stukje na drie weken puzzelen. En dan dit

Ene Kelly uit Cambridgeshire had 2.999 puzzelstukjes perfect in elkaar weten te passen. Het laatste stukje lag haast smekend te wachten tot het op de juiste plek zou worden gelegd.

De Engelse pakte, na bijna drie weken zweten (maar het was tijdens de lockdown toch een mooie bezigheid) het stukje op. Haar man Tony moest dit heuglijke moment natuurlijk op film vastleggen. En dan gaat het mis…

Wijn en vergiffenis

Wat er gebeurde zie je op de video die Tony op zijn Facebookpagina plaatste. Hij vraagt zijn Kelly in het bericht om vergiffenis en wijdt het ‘ongelukje’ aan het nuttigen van iets te veel wijn. Hij vraagt de kijkers om voor hem te bidden.

Shit has just got real in the jakes household 2999 piece puzzle up the wall. Had to go save my fishing rods. Kelly Jakes please forgive me to much wine. Prey for me people . 🙏🙈 😬COPYRIGHT STATEMENT. * Jukin Media Verified *Find this video and others like it by visiting https://www.jukinmedia.com/licensing/view/1118442For licensing / permission to use, please email licensing(at)jukinmedia(dot)com.

Gepostet von Tony Jakes am Samstag, 25. April 2020

Of het een in scene gezet filmpje betreft, zullen we waarschijnlijk nooit weten. Maar als het de realiteit in coronatijd is… poor Kelly.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Láátste stukje na drie weken puzzelen. En dan dit
Sluiten