Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 20 apr 2020 / 15:03 uur

Koningspaar geeft inkijkje in speciale werkkamer

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een inkijkje gegeven in de manier waarop ze haast dagelijks videogesprekken voeren in de huidige coronatijd. Een fotograaf heeft de twee vastgelegd terwijl ze in hun eigen werkkamer op Paleis Huis ten Bosch bezig zijn.

De foto’s bevatten enkele opvallende details. Beiden hebben hun tablet op een standaard gemonteerd zodat deze op ooghoogte staat en ze hem niet hoeven vast te houden. Verder valt ook op dat de koning thuis gewoon een simpele polo draagt en Máxima een bril opheeft.

Steun en waardering

Het koningspaar voerde sinds het begin van de coronacrisis talloze telefoongesprekken met (zorg)instellingen, organisaties en bedrijven. Met deze gesprekken laten zij zich volgens het hof informeren en spreken ze hun steun en waardering uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koningspaar geeft inkijkje in speciale werkkamer
Sluiten