Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 16 apr 2020

Het is voorbij… met de papieren Metro

Nadat we enkele weken geleden gestopt zijn met de fysieke verspreiding van Metro, is nu het besluit genomen om Metro niet langer in papieren vorm uit te geven.

Het coronavirus en de daartegen getroffen overheidsmaatregelen hadden de afgelopen periode grote impact op de printuitgave van Metro. Eerder gaven we al aan dat we tot nader order zouden stoppen met de printuitgave van Metro, vanwege de enorme afname in het aantal OV-reizigers (-85 procent) als gevolg van het coronavirus was het niet langer mogelijk om de printuitgave nog te laten verschijnen.

Metro is volledig afhankelijk van advertentie-inkomsten. Omdat de coronacrisis ook de komende periode zal aanhouden, zal naar verwachting de omzet van de printuitgave daarna onvoldoende herstellen. Daarom is besloten om definitief te stoppen met de printuitgave en alleen de digitale uitgave Metronieuws.nl voort te zetten.

We bedanken jullie, lezers, voor de afgelopen twintig jaar en blijven jullie graag zien op Metronieuws.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Het is voorbij… met de papieren Metro
Sluiten