Metro
Metro Nieuws 10 apr 2020 / 08:55 uur

Feest in paleis Huis ten Bosch: prinses Ariane is jarig

Het is feest in Paleis Huis ten Bosch. Prinses Ariane, de jongste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima is vrijdag 13 jaar geworden.

De prinses kan haar verjaardag niet vieren met klasgenootjes, want ook zij moet net als alle andere scholieren thuisblijven vanwege de coronacrisis. Vorig jaar ging Ariane naar de brugklas van het Gymnasium Sorghvliet in Den Haag, maar tegenwoordig volgt ook zij alle lessen thuis.

Lech

In februari was de prinses nog te zijn tijdens het jaarlijkse fotomoment in het Oostenrijkse Lech. Niet lang daarna moest het hele Koninklijke gezin social distancing toepassen en thuisblijven, omdat in het wintersportgebied meerdere mensen besmet bleken met het coronavirus.

Applaudisseren

Eind maart applaudisseerde Ariane samen met haar zussen en ouders in paleis Huis ten Bosch om haar steun te betuigen aan alle zorgmedewerkers.

Haar eerstvolgende publieke optreden stond eind april gepland tijdens Koningsdag. De koninklijke familie zou naar Maastricht komen, maar dat gaat vanwege het coronavirus niet door.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Feest in paleis Huis ten Bosch: prinses Ariane is jarig
Sluiten