Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 24 apr 2020 / 13:45 uur

Duurt nog niet te lang: Davina Michelle evenaart record Single Top 100

Al 82 weken staat Duurt Te Lang in de Single Top 100.

Davina Michelle’s megahit Duurt Te Lang evenaart deze week een record in de Single Top 100. Het liedje mag zich nu de langst genoteerde Nederlandstalige single ooit noemen in de hitlijst.

Duurt Te Lang staat al sinds oktober 2018 onafgebroken in de Single Top 100 en gaat deze week haar 82ste week in. Davina moet haar record nog wel delen met Zoutelande van BLØF en Geike Arnaert die tussen december 2017 en september 2019 82 weken genoteerd stond. Zoutelande verliet de lijst daarbij tussentijds wel een paar keer.

Waves

Voor het volgende record heeft Davina nog een tijdje te gaan. Als ze de langst genoteerde single van een Nederlandse artiest in handen wil krijgen, moet ze het aantal van Waves van Mr. Probz overtreffen. Dat nummer stond 126 weken lang in de Single Top 100. Met buitenlandse artiesten meegerekend staat het record op 129, neergezet door Passenger met zijn hit Let It Go.

Voor Davina valt deze week overigens nog meer te vieren. Ze staat samen met Snelle voor de vijfde achtereenvolgende week op nummer 1 met 17 Miljoen Mensen. Maandagochtend op Koningsdag treedt ze met Snelle live op in het Rijksmuseum. Dit concert is live te volgen op YouTube.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duurt nog niet te lang: Davina Michelle evenaart record Single Top 100
Sluiten