Metro
Metro Nieuws 9 apr 2020 / 18:26 uur

Corona Tijden, Slechte Tijden: zomerstop vroeg dit jaar

Opnames liggen stil, dus de zomerstop komt er al bijna aan.

Het seizoen van Goede tijden, Slechte Tijden komt dit jaar eerder ten einde. De laatste aflevering is vanwege de coronacrisis al op 28 mei te zien. Dat heeft actrice Caroline de Bruijn bekendgemaakt op het Instagram-kanaal van de RTL-soap.

„Jullie weten het vast allemaal al, maar onze opnames liggen al een paar weken stil. Ook wij moeten ons aan de regels houden", zegt Caroline in een videoboodschap. „In de afgelopen weken hebben we met zijn allen heel hard nagedacht of er misschien toch een creatieve oplossing te bedenken is om te kunnen gaan draaien. Maar door de beperkingen die op dit moment gelden en die vast ook nog wel enige tijd van kracht zullen zijn, is dit eigenlijk niet mogelijk."

„Wij kunnen zo niet de kwaliteit leveren die jullie van ons gewend zijn", verduidelijkt Caroline, die al jaren de rol van Janine speelt. „Met andere woorden: wij kunnen voorlopig niet gaan draaien. Dat betekent dat de laatste aflevering van dit seizoen wordt uitgezonden op 28 mei."

View this post on Instagram

@carolinedebruijn.official heeft een belangrijke boodschap voor jullie namens GTST 😘 #GTST #zomerstop #nadezomerzijnweterug

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) on

RTL verminderde het aantal afleveringen per week eerder al naar vier stuks, om op de eerdere coronamaatregelen te anticiperen. De laatste aflevering van dit seizoen stond eigenlijk pas eind juni gepland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Corona Tijden, Slechte Tijden: zomerstop vroeg dit jaar
Sluiten