Metro
Metro Nieuws 3 apr 2020 / 14:00 uur

Amerikaans stel trouwt met kartonnen silhouetten in plaats van gasten

Dan Stuglik en Amy Simonson uit het Amerikaanse Michigan hadden hun huwelijk gepland met ruim 150 genodigden, maar door de coronacrisis zal dat feestje zaterdag helaas niet op die manier kunnen doorgaan.

Ook in Michigan moet iedereen binnen blijven. Het huwelijk van Dan Stuglik en Amy Simonson zal zich morgen dan ook zonder publiek moeten voltrekken.

Kartonnen silhouetten

Om zich toch een beetje sociaal omringd te voelen op hun grote dag, plaatsen ze meer dan honderd kartonnen silhouetten in de kerk waar het stel zal trouwen.

Op vraag van de bruidegom schonk een verpakkingsbedrijf meer dan honderd kartonnen ‘stand-ins’, die de familie en de vrienden van het koppel moeten voorstellen. Jong en oud, klein en groot, met lang of kort haar, aan alles is gedacht.

Eeuwig dankbaar

Stuglik is het bedrijf dan ook eeuwig dankbaar voor deze verrassing voor zijn aanstaande bruid. „Dat haar huwelijk in het water viel, was pijnlijk voor haar, maar dit brengt toch een beetje troost”, zegt hij tegen The Washington Times.

View this post on Instagram

Dan Stuglik and Amy Simonson will be joined by more than 100 cardboard cutouts of family and friends when they are married this Saturday at The Old Rugged Cross Church in Dowagiac. The COVID-19 pandemic has forced the couple to change their original plan of inviting 150 people to one where only a handful are present, but with the help and donation of the cutouts by Menasha Packaging, the two will be able to fill the pews.(Don Campbell/HP staff) Check our the story by @alexmenewman in today’s edition of The Herald-Palladium or online at www.thehp.com @doncampbellphoto #heraldpalladium #covid19 #wedding #covid @alexmenewman #danstuglik #amysimonson #theoldruggedcrosschurch #menashapackaging

A post shared by The Herald-Palladium (@heraldpalladium) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amerikaans stel trouwt met kartonnen silhouetten in plaats van gasten
Sluiten