Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Nieuws 2 apr 2020 / 20:00 uur

Als opa weer papa wordt: oud Formule 1-baas Ecclestone (89)

Oud zaad, vergaat niet: hij is bijna negentig, maar dat heeft hem er niet van weerhouden z’n vrouw zwanger te maken… Die wel even wat jonger is dan hij.

Voor voormalig Formule 1-baas Bernie Ecclestone wordt het allesbehalve een rustige zomer. De 89-jarige excentrieke sportmagnaat en zijn 45 jaar jongere vrouw Fabiana verwachten hun eerste kindje, zo laten ze weten aan de Zwitserse krant Blick. Zijn jongste kind uit een van zijn eerdere huwelijken is nu 31, dus de ouwe racebaas zal wel weer even moeten oefenen met de luiers verwisselen, al zal hij daar vast wel hulp bij krijgen.

Ecclestone nam in 2017 afscheid van de Formule 1. „Daarna hadden we genoeg tijd om te oefenen", zo grapt hij. Ecclestone en Fabiana krijgen een zoontje. Hij moet ter wereld komen in juli, enkele maanden voordat zijn vader 90 wordt en als hij volwassen wordt, is zijn vader bijna 108, als hij die hoge leeftijd haalt.

Ecclestone, die een geschat vermogen heeft van 2,5 miljard pond, trouwde in 2012 met de Braziliaanse Fabiana. Uit eerdere huwelijken heeft hij al drie kinderen: Deborah (nu 65), Tamara (35) en Petra (31). De familie telt inmiddels ook vijf kleinkinderen.

Reageer op artikel:
Als opa weer papa wordt: oud Formule 1-baas Ecclestone (89)
Sluiten