Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 5 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Tomorrowland Winter in Franse Alpen geannuleerd om coronavirus

Het muziekfestival Tomorrowland Winter in het Franse skioord Alpe d’Huez wordt afgeblazen, meldt de organisatie op haar website. De Franse autoriteiten hebben de beslissing genomen om het festival, dat van 14 tot en met 21 maart zou plaatsvinden, te annuleren in verband met de uitbraak van het nieuwe coronavirus.

De regering van Frankrijk wil dat festivals waar grote groepen mensen van verschillende nationaliteiten bijeenkomen hun evenement afblazen in verband met eventueel besmettingsgevaar. Er werden door de organisatie 25.000 bezoekers verwacht. Op het festival zouden artiesten als Armin van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike optreden.

Skipas

De organisatie van Tomorrowland Winter neemt contact op met mensen die al een kaartje voor het festival hebben gekocht. De wintereditie van het beroemde dancefestival gaat dus niet door, maar het skioord zelf blijft voorlopig wel gewoon open. Sommige festivalgasten kregen bij hun ticket ook meteen een skipas, die dus nog wel gebruikt kan worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.