Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 25 mrt 2020 / 15:06 uur

Spider-Man-acteur koopt kippen omdat eieren uitverkocht zijn

Een eitje bij het ontbijt, iets wat altijd zo normaal leek. Maar in tijden van de coronacrisis is het niet alleen lastig om aan wc-papier te komen, ook het schap van de eieren is regelmatig leeg. 

De Britse Spider-Man-acteur Tom Holland bedacht een bijzondere manier om toch een eitje bij het ontbijt te kunnen eten. Op social media deelt de acteur dat hij drie kippen heeft gekocht.

Predator, Ranger en Chestnut

„De supermarkten zijn allemaal leeg, er zijn geen eieren meer. We hebben geen eieren", zegt acteur. „Dus daarom dachten we dat probleem op te lossen door zelf de bron van eieren te worden. Daarom hebben we nu kippen." Predator, Ranger en Chestnut moeten Tom en zijn familie nu dagelijks gaan voorzien van een eitje bij het ontbijt.

Zelf-isolatie

Ook al zouden de supermarkten wel goed aangevuld zijn, dan nog kan Tom niet zelf de deur uit voor een boodschap. Sinds afgelopen weekend zit hij in zelf-isolatie omdat hij zich niet zo lekker voelde. „Ik denk niet dat ik het coronavirus heb, maar ik neem wel extra maatregelen", zei hij er toen over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Spider-Man-acteur koopt kippen omdat eieren uitverkocht zijn
Sluiten