Metro
Metro Nieuws 1 mrt 2020 / 21:44 uur

Man te dronken voor vlucht mist eigen vrijgezellenfeest

Een bruiloft kan natuurlijk niet zonder vrijgezellenfeest. Vooral de Britten lijken het nogal graag bont te maken. In het geval van een 24-jarige bruidegom misschien wel té bont.

De man besloot met zijn vrienden naar Spanje te vliegen om daar voor zijn huwelijk nog even een goed feestje te vieren. Dat kwam er echter niet van: de heren waren zo dronken dat ze niet mee mochten met de vlucht.

Samen met negen vrienden had de man al aardig wat alcoholische versnaperingen verorberd voor ze aan boord van het vliegtuig zouden gaan. Hij was al aan het boarden toen een medewerker van het grondpersoneel hem toch weer uit het vliegtuig haalde. Onderaan de trap het vliegtuig in, werd het feestje namelijk iets te ruig, met een gevecht tot gevolg.

Politie ingeschakeld

In de hoop dat acht van de tien mannen toch een leuk tripje naar Spanje konden krijgen, vroeg de bruidegom of zijn vrienden wel gewoon aan boord mochten. Dat vond het personeel geen goed idee, waarna de politie werd ingeschakeld. De man schold het personeel uit en gedroeg zich dreigend, weet Leicester Live.

Volgens een agent was de aanstaande echtgenoot woedend en gedroeg hij zich alsof hij drugs had gebruikt.

Voor de rechter

De geschopte stennis zorgde niet alleen voor een reisje dat niet is doorgegaan in oktober vorig jaar, ook moet de man zich verantwoorden voor de rechter. De man heeft toegegeven zich dreigend te hebben gedragen met de bedoeling personeel en politie iets aan te doen. De bruidegom is overigens wel de enige die zich moet verantwoorden, zijn vrienden komen er zonder aanklacht vanaf.

Volgens de advocaat van de man weet hij niet heel veel meer van het voorval. Wel schaamt hij zich diep voor zijn dronken ophef. Hij heeft een taakstraf van 140 uur gekregen en moet schadevergoedingen betalen aan een schadefonds.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man te dronken voor vlucht mist eigen vrijgezellenfeest
Sluiten