Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 31 mrt 2020 / 14:04 uur

Man die werd gezocht na gezinsmoord Etten-Leur is opgepakt

De 33-jarige Onur K. is opgepakt. Dat meldt de politie dinsdag.

De man is de vader van het gezin dat dit weekend dood werd gevonden in een woning aan de Dasseburcht in Etten-Leur.

Zaterdagavond werden in het huis de lichamen van de oma, moeder en twee jonge kinderen gevonden. K. was sindsdien spoorloos. De man die wordt verdacht van de moord op het gezin in Etten-Leur. Hij werd dinsdag opgepakt in de Brabantse plaats.

Supermarkt

De politie verspreidde de naam en een foto van de verdachte om hem te vinden. Via Burgernet werd ook een oproep gedaan om naar de man uit te kijken. Hij was zaterdag aan het einde van de middag voor het laatst gezien bij een supermarkt in Etten-Leur. Het is niet bekend waar hij sindsdien is geweest.

Tip

De beslissende tip kwam dinsdagmiddag rond 15.10 uur. Een voorbijganger meldde de politie dat hij de verdachte zag lopen op een viaduct over de snelweg A58. Een tweede melder bleef doorgeven waar de man was. Zo kon de verdachte worden gearresteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man die werd gezocht na gezinsmoord Etten-Leur is opgepakt
Sluiten