Metro
Metro Nieuws 21 mrt 2020 / 10:25 uur

Lichtpuntje: mooi, zonnig weer op komst

Waren de vitamine D-pillen in de drogisterij al voor je neus weggehamsterd? Gelukkig gaat de komende dagen de zon veel schijnen. 

De zon laat zich tot ver in komende week zien. Vanaf dinsdag wordt er zonkracht 3 verwacht, schrijft Weeronline.

Wolkenvelden

Zaterdag verbergt de zon zich nog af en toe achter wolkenvelden. In de middag blijft het droog. Op de Wadden wordt het zo’n 7 graden, in het zuidwesten wordt het 10 graden. Wel staat er een fris windje, die het kouder laat aanvoelen, van zo’n 3 tot 6 graden. In de nacht van zaterdag op zondag kan het zelfs gaan vriezen.

Zondag wordt ‘zeer zonnig weer met strakblauwe luchten’. De dagen daarna blijft het overwegend zonnig. Helaas geen terrasjes, maar een wandeling met de hond of simpelweg naar buiten kijken is toch een stuk leuker als de zon schijnt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lichtpuntje: mooi, zonnig weer op komst
Sluiten