Metro
Metro Nieuws 7 mrt 2020 / 21:35 uur

Kat met kanker zoekt huisje voor laatste dagen

Wie heeft er ruimte voor een kat met terminale kanker? De tweejarige Goldie zoekt een huisje om haar laatste dagen door te brengen.

Vorige maand werd er kanker bij Goldie gevonden. Het dier, dat momenteel in het RSPCA asiel zit, gaat niet meer genezen en het asiel is op zoek naar een laatste thuis voor de kat.

Opgezwollen neusje

Gelukkig gaat het nog goed met Goldie – het enige teken dat er iets mis is, is haar opgezwollen neusje. Toch is er geen behandeling die haar zal genezen. Om haar een paar fijne laatste dagen te geven, is RSPCA nog hard op zoek naar een huisje voor de kat. „Zodat ze tot rust kan gekomen en zich nog even geliefd kan voelen", schrijft het asiel op hun website.

Kat met kanker zoekt huisje voor laatste dagen
Kat met kanker zoekt huisje voor laatste dagen / RSPCA

Geweldig maatje

„We willen haar zo snel mogelijk plaatsen, zodat ze nog even kan genieten van haar laatste goede dagen. Ze zal een geweldig maatje zijn, voor de tijd die ze nog overheeft." Hoelang Goldie nog te leven heeft, is niet bekend.

Engeland

Wil jij Goldie een thuis geven? Dan kun je contact opnemen met RSPCA. Je moet er wel voor op en neer naar Wakefield in het Verenigd Koninkrijk, want daar verblijft ze.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kat met kanker zoekt huisje voor laatste dagen
Sluiten