Metro
Metro Nieuws 15 mrt 2020 / 17:34 uur

Gigantische rijen voor coffeeshops na nieuwe maatregel

Voor coffeeshops zijn gigantische rijen ontstaan, nadat minister Bruins tijdens een persconferentie bekend heeft gemaakt dat alle horecagelegenheden zondagavond vanaf 18.00 uur hun deuren moeten sluiten. 

Dat betekent dat ook coffeeshops moeten sluiten en dat zorgt voor veel paniek bij liefhebbers van wiet en hasj.

Voorraad

Het kabinet heeft deze verregaande maatregelen genomen in de strijd tegen het coronavirus. De maatregelen blijven in ieder geval van kracht tot 6 april, waardoor mensen in de grote steden nog snel proberen een voorraad in te slaan. Op Twitter delen mensen massaal foto’s en video’s van de lange rijen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gigantische rijen voor coffeeshops na nieuwe maatregel
Sluiten