Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 4 mrt 2020

Film James Bond wereldwijd uitgesteld tot november om coronavirus

De première van James Bond is van april verschoven naar november. En dat heeft alles met het coronavirus te maken.

Dat hebben de producenten en filmstudio’s MGM en Universal woensdag bekendgemaakt. De beslissing heeft volgens verschillende Amerikaanse media te maken met het feit dat vanwege het coronavirus minder mensen naar de bioscoop zullen gaan.

Een groep fans schreef maandag al een open brief aan de makers van No Time To Die met het verzoek de film uit te stellen vanwege het virus.

Doordat overal ter wereld grote groepen fans naar de bioscoop zullen gaan, zou het virus zich gemakkelijker kunnen verspreiden, zo vreesden ze. De 25e Bond-film gaat nu op 25 november in première in de Verenigde Staten.

Geduld

Bioscoopketen Pathé baalt ervan dat de première van de nieuwste James Bondfilm van volgende maand is uitgesteld. Een woordvoerder laat woensdag aan entertainmentsite BuzzE weten het ‘teleurstellend’ te vinden. „Net als de bezoekers keken we erg uit naar de film. We hadden ze die graag geboden.”

Pathé snapt wel waarom is besloten de 25e 007-film uit te stellen. „We snappen het besluit en kunnen niet anders dan volgen." Fans keken reikhalzend uit naar 2 april, maar moeten nu geduld hebben tot 12 november. Mensen die al kaartjes hebben gekocht voor de eerste voorstellingen, worden deze week geïnformeerd over de mogelijkheden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Film James Bond wereldwijd uitgesteld tot november om coronavirus
Sluiten