Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 31 mrt 2020 / 05:59 uur

Ellie Lust bijt van zich af bij presentatie Zon: ‘Neem nog een augurk’

Namens een groep van honderd BN’ers hebben Kenny B, Ellie Lust en Remy Bonjasky maandagavond het nummer Zon gepresenteerd in het programma Jinek.

Alle eventuele opbrengsten van het lied gaan naar goede doelen en het was voor Lust dan ook een tik tegen het zere been dat er op voorhand al veel mensen kritiek hadden op het gemaakte nummer.

Belangeloos meegedaan

„Laten we allemaal positief zijn. Dat negatieve op voorhand al", zei de oud-politievrouw. „Iedereen heeft belangeloos meegedaan aan de actie. Als je zo reageert, dat past helemaal niet bij de positieve intenties. Neem nog een augurk en ga lekker slapen."

Ze kreeg daarin bijval van Bonjasky: „Het slaat helemaal nergens op dat je in je zolderkamer zoiets moet tikken. Het is echt een mooi lied." En ook Kenny B kan er maar weinig mee. „Dan hebben ze lekker iets om over te praten."

Witte kleding

Zon is sinds maandagavond te streamen. In de videoclip zie je alle BN’ers die zichzelf hebben opgenomen, waarbij iedereen gevraagd lijkt om iets wits aan te trekken. Uitzonderingen daarop lijken de koninklijke familie en een paar artsen, die in hun blauwe werkkledij te zien zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ellie Lust bijt van zich af bij presentatie Zon: ‘Neem nog een augurk’
Sluiten