Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 11 mrt 2020 / 14:59 uur

Domino’s gaat pizza’s contactloos bezorgen

Voor iedereen die vanwege het coronavirus menselijk contact tot een minimum wil beperken, maar nog wel graag pizza besteld. Heeft Domino’s nu de oplossing. 

De pizzaketen gaat vanaf woensdag pizza’s contactloos bezorgen. Bij een bestelling kunnen klanten aangeven dat ze geen fysiek contact willen hebben met de bezorger. Als ze daarvoor kiezen zet de bezorger de warmhoudtas met daarin de pizza voor de deur en stapt een paar meter achteruit. De klant kan dan de pizza uit de tas halen. Pas als de voordeur weer dicht is neemt de bezorger de tas weer mee.

Nu in heel Nederland het advies geldt om geen handen te schudden denkt Domino’s dat mensen die zich zorgen maken over besmetting zich comfortabeler voelen bij dit nieuwe contactloze bestellen. Het is bovendien ook een manier voor mensen in quarantaine om een pizza te bestellen.

Handsfree pizza

De contactloze pizza van Domino’s wordt niet met de handen aangeraakt nadat hij uit de oven komt. De bestelvariant blijft bestaan totdat de coronamaatrdegelen weer worden versoepeld.

Domino’s is het eerste Nederlandse bedrijf dat contactloos bezorgen aanbiedt. In Amerika begon koeriersbedrijf enkele dagen geleden al met een contactloze bezorgoptie.

Reageer op artikel:
Domino’s gaat pizza’s contactloos bezorgen
Sluiten