Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 mrt 2020 / 13:14 uur

Dieven stelen beademingsapparatuur uit auto

Bij een auto-inbraak in Breda is in de nacht van zondag op maandag onder meer beademingsapparatuur gestolen. Volgens de politie gaat het om zes sets.

Verder bestond de buit uit sportkleding en een bankpas. De gestolen medische apparatuur is maandag teruggevonden in twee tassen bij een voetbalveldje. De politie heeft twee verdachten aangehouden, van 41 en 49 jaar.

Gestolen bankpas

De eigenaar van de auto ontdekte de inbraak in de ochtend. Hij zag dat er met de gestolen bankpas om 07.00 uur was gepind bij een supermarkt in de binnenstad. De supermarkteigenaar heeft de politie de camerabeelden van de pinnende mannen laten zien, waarop een van de agenten een bekende veelpleger herkende. De verdachten zijn aangehouden op de Veemarktstraat.

De eigenaar, een vertegenwoordiger van een bedrijf, wilde de nu zo noodzakelijke apparatuur op maandag bezorgen. De politie vond de tassen op aanwijzing van een getuige. Volgens een politiewoordvoerder is het waarschijnlijk dat de dieven op zoek waren naar contant geld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dieven stelen beademingsapparatuur uit auto
Sluiten