Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Nieuws 11 mrt 2020 / 07:59 uur

Deze acteurs spelen in de nieuwe Peter Pan-film

Er is weer goed nieuws voor de liefhebbers van de live-action films van Disney! Ook Peter Pan staat namelijk op de planning om binnenkort op het witte doek te verschijnen. Er zijn al wat acteurs gecast.

Het gaat om twee vrij onbekende acteurs. Alexander Molony zal in de huid van de nooit opgroeiende Peter Pan kruipen. De jonge acteur speelde onder andere in The Reluctant Landlord. Veel is er niet over de filmster-in-wording bekend.

Mocht je al in de gelegenheid zijn geweest om Black Widow te kijken – een van de films uit de Marvel-reeks – dan heb je Ever Anderson misschien al gezien. Ze speelt in die film namelijk de jonge versie van actrice Scarlett Johansson. In Peter Pan heeft ze haar eigen hoofdrol: ze vertolkt Wendy, meldt Variety.

Peter en Wendy

De nieuwe film draait vooral om deze twee karakters, de titel is dan ook Peter Pan & Wendy. David Lowery, die ook Peter & De Draak regisseerde, neemt de regie voor deze nieuwe kaskraker op zich. Lowery schreef ook mee aan het script, samen met Toby Halbrooks.

De tekenfilm van Disney kwam in 1953 uit. Het verhaal, van origine een toneelstuk, werd geschreven door J.M. Barrie die dankzij Disney toch wel het grootste publiek wist te bereiken. De Schotse schrijver maakte het succes zelf echter niet meer mee, hij overleed in 1937 op 77-jarige leeftijd.

Volwassen worden

Het verhaal gaat over een jongen die niet op wil groeien en zich verstoppen in Nooitgedachtland (Neverland). Wendy woont in Londen, waar ze haar twee broertjes vertelt over Peter Pan. Haar vader vindt dat ze moet opgroeien. Wanneer haar ouders naar een feest zijn, verschijnen Peter Pan en Tinker Bell om de drie kinderen mee te nemen naar Nooitgedachtland.

Wanneer Peter Pan precies in de bioscopen verschijnt, is nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze acteurs spelen in de nieuwe Peter Pan-film
Sluiten