Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 10 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Datingsite richt zich op mannen met een ‘kleine’ penis

Datingsites en apps zijn er al zat en nu is er een ontwikkeld speciaal voor mannen met een ‘kleine’ penis en vrouwen die daar behoefte aan hebben.

Nee, de site Dinky One is niet uitsluitend bedoeld voor mannen met een micropenis, ook het normale formaat is welkom. Volgens de makers van de site moet de kleinere penis genormaliseerd worden in een wereld waarin er druk is om steeds maar te voldoen aan grotere standaarden.

Dertig centimeter

„Veel jonge mannen denken tegenwoordig een penis van meer dan dertig centimeter nodig te hebben om hun partner te plezieren. Alleen dat is totaal niet het geval. Met deze site hopen we de situatie hierover weer te normaliseren”, zegt een woordvoerder tegen Metro UK.

Het hebben van een kleine penis is niet iets waar je invloed op hebt. „Je lichaamsgewicht is een factor die je zelf kan beïnvloeden, maar voor de penislengte geldt dat niet. Tenzij je een operatie ondergaat."

Naar verluidt hebben een kleine dertigduizend mensen zich aangemeld. Hiervan is zo’n 71 procent man.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.