Kasper Hermans
Kasper Hermans Nieuws 15 mrt 2020 / 07:19 uur

Arts Witte Huis: geen coronavirus voor Trump

De Amerikaanse president Donald Trump is niet besmet geraakt met het coronavirus. Dat heeft een arts van het Witte Huis zaterdagavond (lokale tijd) laten weten.

Enkele personen waarmee Trump de voorbije periode in aanraking was gekomen, zijn besmet met het virus. Daarom onderging hij vrijdag een test. Trump is echter nog altijd kerngezond en vertoont geen symptomen van het virus.

In de verschillende staten zijn de voorverkiezingen van zowel de Democraten als de Republikeinen inmiddels uitgesteld. Zowel in Louisiana als Georgia zullen mensen nu pas in mei hun voorkeur uitspreken.

Vrouw van Spaanse premier

De vrouw van de Spaanse premier Sánchez is wel besmet geraakt met het virus. Bronnen nabij haar zeggen dat ze het naar omstandigheden goed maakt. Eerder was al bekend dat de vrouw van de Canadese premier Trudeau het virus heeft.

Reageer op artikel:
Arts Witte Huis: geen coronavirus voor Trump
Sluiten