Vincent Smit
Vincent Smit Nieuws 16 mrt 2020 / 17:26 uur

Amsterdammers zingen tegen coronavirus

Vorige week gingen video’s van zingende Italianen viral op het internet. Een aantal Amsterdammers zag deze video en besloot zelf te gaan zingen in hun buurt: de Jordaan. Wat er volgde: 

Volgens filmer Lian van Maldegem is de actie spontaan ontstaan.  „Ik denk dat een beetje positiviteit wel op zijn plaats is. Ik word een beetje moe van alle negativiteit, daarom vond ik het ook heel leuk toen iedereen ging meezingen."

De Amsterdamse had niet verwacht dat er zoveel mensen mee zouden doen. „Mijn buurvrouw kwam naar me toe om te zeggen dat het haar leuk leek om dit te doen, vooral om het buurtgevoel te laten zien. We laten hiermee zien dat we vrolijk kunnen zijn in slechte tijden."

Bron video: Videovrouw en Cut the chase Media

Reageer op artikel:
Amsterdammers zingen tegen coronavirus
Sluiten