Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 2 feb 2020
Leestijd: 2 minuten

Wil jij gegarandeerd succes met je Valentijn?

Wil jij je geliefde verrassen met een leuk Valentijnscadeau? VakantieVeilingen, de grootste veilingsite op het gebied van vrijetijdsarrangementen en producten, geeft je de succesformule. De cijfers van het veilingplatform laten namelijk zien wat Nederlanders hun (toekomstige) partner het liefst cadeau geven.

En dat is niet altijd wat je verwacht. Handig dus als je nog wat inspiratie nodig hebt. Als jij je liefde écht van de daken wilt schreeuwen, geeft VakantieVeilingen je bovendien een unieke kans die je niet wilt missen.

Populaire keuzes

Populaire opties zijn nog altijd een etentje of een nachtje weg. Maar wist je dat een derde van de VakantieVeilingen-winnaars ervoor kiest om zijn of haar geliefde te verrassen met een dagje sauna? Dit blijkt één van de populairste cadeaus buiten de deur. Niet zo gek ook, want je bent even helemaal weg van de dagelijkse sleur en wordt niet afgeleid door je telefoon. Zo heb je des te meer aandacht voor elkaar.

Wil jij je liefde voor altijd vereeuwigen? Ga voor een fotoshoot! Dit bleek in 2019 een ware hit, en was daarmee de populairste veiling op de website. Gelijk een goede oefening voor een eventuele bruiloftshoot, toch? Een andere manier om je herinneringen vast te leggen is via een cadeau met een persoonlijke foto. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde mok. Zo hou je de liefde letterlijk én figuurlijk warm. Én weten de collega’s van je partner gelijk wie je bent op de volgende kerstborrel.

Unieke kans

Mag écht iedereen weten dat je verliefd bent? VakantieVeilingen geeft je nu de mogelijkheid om dit met heel Nederland te delen. Bied mee op een unieke veiling van 2 t/m 4 februari en win een plek in Metro met jouw persoonlijke liefdesboodschap inclusief foto. Zo zet jij jouw geliefde op 14 februari in het zonnetje. Kijk snel op VakantieVeilingen.nl

In samenwerking met Vakantieveilingen

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.