Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 15 feb 2020 / 16:20 uur

Storm Dennis eist twee levens voor kust van Kent

Voor de kust van het Britse graafschap Kent zijn twee mensen om het leven gekomen door de storm Dennis.

Een jongen raakte volgens de nieuwszender Sky in de problemen op het water van Herne Bay, in de buurt van Canterbury. Het gaat mogelijk om een surfer.

Alarmsignaal

Aan het begin van de dag zond een Maltezer tanker een alarmsignaal uit omdat er een man overboord zou zijn geslagen. Volgens een woordvoerder van de kustwacht werd er na uren zoeken een lichaam in het water gevonden. De lichamen van beide slachtoffers zijn geborgen.

Groot-Brittannië zet zich schrap voor storm Dennis, die met windsnelheden tot 113 kilometer per uur flink huis zal gaan houden. In korte tijd kan er net zoveel regen vallen als anders in een maand, met plaatselijk tot 12 centimeter neerslag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Storm Dennis eist twee levens voor kust van Kent
Sluiten