Metro
Metro Nieuws 28 feb 2020 / 13:51 uur

Politie deelt beelden van man die geslachtsdeel toont in trein

De politie in Amsterdam heeft beelden gedeeld van een jongen die een vrouw in de trein zijn geslachtsdeel heeft laten zien. 

Het voorval vond plaats op 8 december 2019. Zowel dader als slachtoffer stapte op station Amsterdam Zuid op de trein naar Utrecht.

De jongen zou in eerste instantie erg dichtbij de vrouw zijn gaan zitten, waardoor zij zich al gauw ongemakkelijk voelde. Ze probeerde hem te negeren, maar toen ze later toch zijn kant op keek, had hij zijn geslachtsdeel in zijn hand.

Een week de tijd

De vrouw wilde weglopen, maar moest in dat geval langs de jongen die op dat moment nog altijd zijn geslachtsdeel, in erectie, in zijn hand had. Ze besloot de jongen te vragen om weg te gaan, wat hij uiteindelijk deed. Later in het voorbijgaan gaf hij haar toch een klap op haar billen.

https://twitter.com/Politie_Adam/status/1233361206787788800

De vrouw wist stiekem opnamen te maken, de politie heeft de jongen onherkenbaar gemaakt en de beelden gedeeld. Hij krijgt een week de tijd om zich bij de politie te melden, anders wordt hij alsnog ‘onthuld’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie deelt beelden van man die geslachtsdeel toont in trein
Sluiten