Metro
Metro Nieuws 9 feb 2020 / 21:54 uur

Lees de krant van morgen nu alvast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je over het Nederlands kampioenschap Tegenwindfietsen. De zesde editie was door de storm Ciara niet alleen de zwaarste tot nu toe, de strijd moest zelfs voortijdig gestaakt worden.

Ook lees je over de geluidsnormen in Nederland. Het geluidsniveau bij concerten en feesten blijkt namelijk een stuk minder veilig dan gedacht. Alleen met oordoppen is 103 decibel veilig voor de oren.

En verder blijkt 0,0 bier op de tap steeds normaler te worden. Twee studentenverenigingen tekenen dinsdag een pact om leden bewuster te maken van hun alcoholgebruik.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de krant van morgen nu alvast online
Sluiten