Metro
Metro Nieuws 28 feb 2020 / 08:54 uur

Auto ‘zonder bestuurder’ slaat over kop bij Barneveld

Een ongeluk in de buurt van Barneveld vannacht is op z’n minst curieus te noemen. De auto die over de kop sloeg, had namelijk geen bestuurder aan boord.

Hulpdiensten werden vannacht opgeroepen om een auto die van de weg was geraakt in de plaats De Valk. De wagen was over de kop geslagen, meldt het Barnevelds Dagblad. Op de plek van het ongeluk troffen de hulpdiensten echter alleen iemand aan in de passagiersstoel.

Niet de bestuurder

De bijrijder beweerde niet de bestuurder te zijn van het voertuig. Hij kon niet melden waar de bestuurder dan wel zou zijn gebleven. De man in de auto was niet de geregistreerde eigenaar van het voertuig, waardoor de politie alleen de verklaring van de zelfbenoemde passagier op kon nemen.

Geen ziekenhuis

De vermoedelijke bestuurder wilde in eerste instantie niet mee naar het ziekenhuis, maar is op aandringen van de ambulancemedewerkers toch meegegaan. Halverwege de rit bedacht hij zich echter.

De auto kwam door een bocht gereden en in een greppel terecht. Daardoor sloeg de wagen over de kop. Omdat het voertuig enorm beschadigd is, is het afgevoerd door een bergingsdienst.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto ‘zonder bestuurder’ slaat over kop bij Barneveld
Sluiten