Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 12 jan 2020 / 09:35 uur

Twintigste seizoen Wie is de Mol? van start met kijkcijferrecord

Het twintigste seizoen van Wie is de Mol? is zaterdag met een record van start gegaan. De eerste aflevering trok meer dan 3 miljoen kijkers. Zo veel mensen keken er nooit eerder naar de aftrap van het programma.

Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Vorig jaar keken met 2,9 miljoen iets minder mensen naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen.

3,5 miljoen kijkers

De uitzending van zaterdag, waarin Anita Witzier afscheid moest nemen, is niet de meest bekeken uitzending tot nu toe. Het record staat op ruim 3,5 miljoen kijkers. Dat aantal werd behaald tijdens de ontknoping van het vorige seizoen toen Sarah Chronis Merel Westrik ontmaskerde als de saboteur. De negentiende reeks was met gemiddeld 2.881.000 kijkers per aflevering vooralsnog het best bekeken seizoen.

MolTalk

Dit jaar doen onder anderen Nathan Rutjes, Leonie ter Braak, Miljuschka Witzenhausen en Buddy Vedder mee. Ze spelen het spel in China. Het napraatprogramma MolTalk met Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg trok bijna 1,2 miljoen geïnteresseerden.

Andere populaire programma’s op de zaterdagavond waren het NOS Journaal van 20.00 uur (ruim 2,3 miljoen kijkers) en Kassa (bijna 1,3 miljoen kijkers).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twintigste seizoen Wie is de Mol? van start met kijkcijferrecord
Sluiten