Metro
Metro Nieuws 30 jan 2020 / 11:43 uur

Politie pakt notoire parkeerplaatspoeper

Soms moet je moeite doen om je poep op te houden, tot je éindelijk naar de wc kan. Soms lukt dat helaas niet. Maar negen keer achter elkaar op een openbare plek poepen, kan geen toeval meer zijn.

De Amerikaanse politie heeft deze notoire parkeerplaatspoeper inmiddels dan ook bij haar kladden gegrepen. De vrouw in kwestie wordt ervan beschuldigd acht keer haar behoefte te hebben gedaan op een parkeerplaats van een winkel. Vorige week woensdag werd ze op heterdaad betrapt.

Vies

De winkeleigenaar was het goed zat om telkens drollen op zijn parkeerplaats aan te treffen, vertelt hij aan de Metro West Daily News„Er is niets viezer dan ’s morgens je parkeerplaats oplopen en een hoopje menselijke drollen te vinden.” De winkeleigenaar zag de vrouw uiteindelijk op de beveiligingscamera. Ze opende het portier van haar auto, liet haar broek zakken en breide plots een bruine trui.

Agenten snelden vervolgens naar haar huis, waar ze zowel de 51-jarige vrouw als laxeermiddel vonden. Volgens de vrouw heeft ze last van het prikkelbare darm syndroom, waardoor ze plotseling heel nodig een grote boodschap moet doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie pakt notoire parkeerplaatspoeper
Sluiten