Julia Onclin
Julia Onclin Nieuws 18 jan 2020 / 10:49 uur

Ouders op reis zonder ‘ondankbare kinderen’ maar met internetmodem

Alleen op vakantie met je partner zit er vaak niet meer in als je kinderen hebt. Het Australische echtpaar Cassie en Chris Langan is het echter toch gelukt. In plaats van hun ‘ondankbare kinderen’ namen ze hun internetmodem mee op reis.

Het stel had een dagtrip naar een kuststad in Australië gepland en vroeg hun kinderen of ze zin hadden om mee te gaan. „We vroegen onze kinderen of ze zin hadden in een dagje Warrnambool en we kregen het volgende antwoord: ‘Dat is zo saai, we willen niet", laat Cassie op Facebook weten. „Daarop besloten Chris en ik om in plaats van onze drie ondankbare kinderen het meest overwerkte lid van onze familie – ons internetmodem – mee te nemen voor een leuk dagje uit."

De modem had volgens de vrouw een geweldige dag vol rust. Haar kinderen waren echter een stuk minder blij dat hun geliefde modem een dag weg zou zijn.

Gepostet von Cassie Langan am Sonntag, 12. Januar 2020

Herkenbaar

Op social media werd het bericht van Cassie veel gedeeld en geliked. Het was voor veel ouders een maar al te herkenbaar beeld. Wat de kinderen hebben gedaan om de internetloze dag door te komen, is niet bekend. Maar vrij zeker is wel dat ze achteraf gezien liever een dagje met hun ouders weg waren gegaan in plaats van zonder internet thuis te zitten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ouders op reis zonder ‘ondankbare kinderen’ maar met internetmodem
Sluiten