Metro
Metro Nieuws 29 jan 2020 / 21:54 uur

Lees de Metro van 30 januari nu vast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over hoe je minderjarigen het best een lestje kunt leren. Jongeren een nacht in de cel laten doorbrengen is niet de oplossing en blijkt juist traumatisch te zijn.

Verder bespreken we het laatste nieuws rondom het coronavirus. De baas van de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zei woensdag op een persconferentie China te prijzen voor de aanpak van het coronavirus. Ook werd bekend dat meerdere vliegtuigmaatschappijen niet langer vliegen naar het land en werd een nieuw besmettingsgeval gemeld in Frankrijk.

Daarnaast schrijven we over het basisonderwijs. Donderdag en vrijdag wordt daar opnieuw het werk neergelegd met als doel: minder werkdruk en eerlijke salarissen.

En tot slot hebben we het over ‘onze jongens’ die na drie jaar weer terug keren als strippers. Metro sprak met Juvat Westendorp over de nieuwe film, met dit keer Miami als achtergrond.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 30 januari nu vast online
Sluiten