Metro
Metro Nieuws 27 jan 2020 / 21:59 uur

Lees de Metro van 28 januari nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen gaan we morgen onder meer in op de classificatie van het coronavirus tot A-ziekte op advies van het RIVM. Dat betekent dat artsen per direct aan de bel moeten trekken als zij vermoeden dat iemand het virus draagt.

Daarnaast staan we stil bij het feit dat het coronavirus ‘vrijwel zeker’ afkomstig is van vleermuizen, en niet van slangen, zoals veel media eerder speculeerden.

Ook kijken we naar de studies van nu. Zoals ethisch hacker of barbier. Het zouden de trens en ontwikkelingen in de samenleving zijn die resulteren in dergelijke studies.

Tot slot blikken we terug op het leven van overleden basketbalster Kobe Bryant door de ogen van Nederlandse basketballers.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 28 januari nu al online
Sluiten