Metro
Metro Nieuws 23 jan 2020 / 21:54 uur

Lees de Metro van 24 januari nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van vrijdag hebben we het over het vaste contracten. Ze lijken steeds zeldzamer te worden en dat is een slechte zaak. Dat vindt althans de commissie die zich over de Nederlandse arbeidsmarkt gebogen heeft.

Verder blijkt dat de EHBO-koffer lang niet altijd op orde is. Metro vertelt je hoe je de kit het beste kunt vullen en wat er echt niet kan ontbreken.

Ook staan we stil bij het seksueel grensoverschrijdende gedrag van presentator Kaj van der Ree. NPO3 zendt vrijdagavond een thema-uitzending uit over het onderwerp.

Tot slot hebben we het over het jaarlijkse hoogtepunt voor vele vogelaars en/of telfanaten. Het goede nieuws: iedereen heeft wel (weer) een merel in z’n tuin.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 24 januari nu al online
Sluiten