Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 15 jan 2020 / 21:54 uur

Lees de Metro van 16 januari nu al online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over het vinden van werkgeluk. Volgens een rapport van adviesraad WWR verdient ons werkgeluk meer aandacht. Wij vertellen je hoe je dat het beste kunt doen.

Verder schrijven we over een training zelfmoordpreventie. Om het risico op suïcide te verkleinen komt 113 zelfmoordpreventie met gratis online trainingen.

Ook in het nieuws was de New Kids Snackbar. Het is waarschijnlijk de beroemdste snackbar van Nederland. Door de film New Kids werd de cafetaria in één klap nationaal bekend. Maar slecht nieuws: de snackbar is verkocht. Wie redt de New Kids Snackbar?

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 16 januari nu al online
Sluiten