Metro
Metro Nieuws 13 jan 2020 / 21:59 uur

Lees de Metro van 14 januari nu vast online

Wil jij ook je dag goed beginnen met een gloednieuwe Metro? Morgen is hij in de bakken van bijna alle treinstations te vinden, maar online kun je hem ook alvast lezen. Fijn, voor als je niet kan wachten op deze kersverse editie.

In de krant van morgen lees je onder meer over donorkeuze. Ondanks de nieuwe donorwet die op 1 juli ingaat, blijkt de helft van de Nederlands namelijk niet over de donorkeus te praten.

Daarnaast staan we stil bij het nieuws dat de zachte winters tot gevolg hebben dat de teken eerder tevoorschijnkomen. Volgens boswachter en natuurfotograaf Erik de Jonge is er heel wat met de natuur aan de hand: „Ik zie dat insecten als teken, muggen en nachtvlinders al actief zijn. Normaal zouden die nu slapen of dood zijn.”

Tot slot kun je lezen wat de populairste babynamen van 2019 waren en bezochten we de Horecava in de Rai in Amsterdam voor een bakkie pleur van de tap.

Dat en meer lees je in de Metro van morgen, die je nu alvast online kan checken via deze link. Vergeet morgen niet de papieren versie te scoren en de app en Facebook in de gaten te houden voor het laatste nieuws.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Lees de Metro van 14 januari nu vast online
Sluiten