Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 9 jan 2020 / 15:04 uur

Guus Meeuwis en Kraantje Pappie vernieuwen ‘Het is een nacht’

Zanger Guus Meeuwis heeft zijn debuutsingle Het Is Een Nacht opnieuw onder handen genomen. Dat deed de zanger samen met rapper Kraantje Pappie. De nieuwe versie, die de naam Nacht draagt, komt vrijdag uit.

Kraantje Pappie laat via Instagram al een klein fragment horen van Nacht. „Godskolere wat een zin in deze! Wie blijft wakker? En wie trekt een flesje open?", zo vraagt hij zijn volgers.

Niet de eerste keer

Het Is Een Nacht kwam in de zomer van 1995 uit en betekende direct de doorbraak voor Guus Meeuwis, die dit jaar dus vijfentwintig jaar in het vak zit. De single stond maar liefst acht weken op nummer één in de Single Top 100. Eerder, in 2011, maakte Guus al een nieuwe versie met The Baseballs.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Guus Meeuwis en Kraantje Pappie vernieuwen ‘Het is een nacht’
Sluiten