Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 25 jan 2020
Leestijd: 1 minuut

Film Bad Boys for Life trekt volle zalen

De nieuwe actiefilm Bad Boys for Life blijft het onverminderd goed doen in de Nederlandse bioscopen. Het derde deel in de actiereeks met Will Smith en Martin Lawrence in de hoofdrollen trok in twee dagen tijd al meer dan 66.000 bezoekers.

De film staat daarmee boven aan de lijst met best bekeken titels van dit moment. Dat blijkt zaterdag uit de cijfers van de Nederlandse bioscopen.

Het is het eerste deel in dertien jaar tijd in de reeks. De film werd geregisseerd door het Belgische dertigersduo Bilall Fallah en Adil El Arbi, die doorbraken met de rauwe dramafilms Black en Patser (waarin Ali B een bijrol speelde). Actieproducent Jerry Bruckheimer vroeg het tweetal daarna Bad Boys III te maken.

1917

In het derde deel is agent Mike Lowrey ( Will Smith) het doelwit van de leider van een Mexicaans drugskartel. Ondertussen denkt Marcus Burnett (Martin Lawrence) erover om te stoppen met werken.

Op de tweede plek in de bioscooplijst staat het oorlogsepos 1917 van regisseur Sam Mendes, de grote favoriet voor de Oscars die over twee weken worden uitgereikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.