Metro
Metro Nieuws 14 jan 2020 / 13:15 uur

Doe mee aan ons onderzoek en win een mooie cadeaubon!

Wil jij de beste reistips, toffe interviews en nieuws dat perfect aansluit bij jouw interesses? Dat kan, maar daar hebben we jou voor nodig. Om onze doelgroep nog beter te leren kennen, organiseren we bij Metro een onderzoek. En niet geheel onbelangrijk: door mee te doen maak je kans op een Bol.com cadeaubon ter waarde van honderd euro. Kassa!

We stellen je wat vragen over onderwerpen rondom je toekomstbeeld en zijn benieuwd naar zaken als vrijetijdsbesteding, sportgedrag en milieu. Allemaal met als doel om jullie nog beter te begrijpen. Dan kunnen wij ook weer toffere content voor jullie maken!

Het invullen duurt slechts 10-15 minuten en is geheel anoniem. Doe mee en maak kans op die cadeaubon!

Vul HIER het onderzoek in.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Doe mee aan ons onderzoek en win een mooie cadeaubon!
Sluiten