Metro
Metro Nieuws 25 jan 2020 / 17:19 uur

Dierenasiel zoekt dringend baasje voor ‘stoutste kat ter wereld’

Een Amerikaans dierenasiel doet uit pure wanhoop een oproep om een baasje te vinden voor naar eigen zeggen „de stoutste kat ter wereld". 

Dierenasiel Mitchell County Animal Rescue in North Carolina heeft woensdag de oproep op Facebook gedeeld.

Rotkat

„Maak kennis met Perdita, niet voor bangeriken. Ze houdt van: in je ziel te staren totdat je nooit meer blijdschap kan voelen, het liedje ‘Cat Scratch Fever’ uit de Stephen King-film ‘Pet Sematary’, je doen schrikken (haar specialiteit), op de loer liggen in donkere hoekjes, het personeel van het asiel wijsmaken dat ze ziek is", begint het dierenasiel de oproep. „De dierenarts is het ermee eens… ze is gewoon een rotkat."

De stoute kat houdt trouwens niet van de kleur roze, kittens, honden, kinderen, Disneyfilms en Kerstmis. Maar waar de 4-jarige Perdita helemaal een hekel aan heeft, is het krijgen van een knuffel. „Ze is vrijgezel en klaar om sociaal incapabel te zijn met een even sociaal incapabel iemand die van zijn of haar persoonlijke ruimte houdt." De kat is gratis bij de dierenopvang op te halen.

Meet Perdita, not for the faint of heart. LIKES: staring into your soul until you feel as if you may never be cheerful…

Gepostet von Mitchell County Animal Rescue, Inc-North Carolina am Mittwoch, 22. Januar 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dierenasiel zoekt dringend baasje voor ‘stoutste kat ter wereld’
Sluiten