Metro
Metro Nieuws 26 jan 2020 / 10:38 uur

Bierbrouwerij helpt asielhonden op bijzondere manier aan baasje

Een brouwerij in de Amerikaanse staat Florida help asielhonden op een wel heel bijzondere manier aan een nieuw thuis. De Motorworks Brewing in de stad Bradenton heeft namelijk een speciale vier-pack gemaakt met daarop foto’s van de asielhonden die nog een nieuw baasje zoeken. 

De honden die op de blikjes te zien zijn waren net als een aantal andere asielhonden aanwezig bij het event ‘Yappy Hour’ waar de blikjes voor het eerst getoond werden. Het event werd georganiseerd om geld op te halen voor lokale dierenasielen.

Special Adoptable Dog Beer Release Benefit at this Sunday’s Yappy Hour 1-4PM!• Partnering with this month's cause,…

Gepostet von Motorworks Brewing am Freitag, 17. Januar 2020

Succes

Het initiatief van de blikjes was een groot succes. Twee honden die op de blikjes te zien waren, zijn inmiddels geadopteerd en meer dan 150 speciale vier-packs bier zijn er al verkocht.

Er zijn ook veel mensen die niet in Florida wonen maar toch graag een vier-pack willen bestellen. Dat kan echter niet, de organisatie is namelijk nog niet in staat om dat soort orders te kunnen verwerken.

De brouwerij denkt er zelfs al over na om in de toekomst weer een soortgelijke vier-pack te maken, maar dan met foto’s van andere honden erop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bierbrouwerij helpt asielhonden op bijzondere manier aan baasje
Sluiten