Ingelise de Vries
Ingelise de Vries | LinkedIn Nieuws 20 jan 2020 / 14:09 uur

3-jarige oefent schilderkunsten op pa’s auto

Het overkomt bijna iedere ouder. Je 3-jarige staat op een onbewaakt moment met stiften of verf in de hand en voor je het weet heb je een nieuw behangetje. Het blijkt erger te kunnen.

Want waar je huiskamer gefikst is met een likje verf – je had toch al een beetje afscheid genomen van al je mooie spullen toen de koter begon te knoeien – is een auto minder makkelijk schoon te krijgen. De Amerikaanse vader Aaron Clark rijdt tegenwoordig dan ook rond met een abstract kunstwerk van zijn 3-jarige zoon op de zijkanten én voorkant.

Spoor verf

Het voorgevoel van de man uit de Amerikaanse staat Missouri klopte toen hij een spoor witte verf naar de garage zag leiden. Hij volgde het spoor en zag daar inderdaad zijn kunstzinnige peuter aan het werk. Niet alleen de geliefde auto van Aaron moest eronder lijden, door het hele huis en zelfs op de hond waren sporen van de witte latexverf te vinden.

De 3-jarige Cassius is de schuldige. Hoewel hij ongetwijfeld vermanend is toegesproken, kan Aaron wel lachen om de actie van zijn zoon. Hij besloot het spoor te volgen en deelde de video vervolgens op sociale media. „Voor als je benieuwd bent hoe het is om kinderen te hebben", legt hij daarbij uit.

Huis weer schoon

De schade van de nietsontziende peuter is gelukkig met wat poetswerk ongedaan te maken. Met flink wat water en wat elleboogvet is de tafel in elk geval alweer schoon. Het schoonmaken van de auto heeft hem ongeveer twee uur gekost.

In eerste instantie was Aaron best boos en verdrietig. „Tot ik bedacht dat mijn zoon niet probeerde mijn auto kapot te maken. Hij dacht waarschijnlijk dat hij aan het helpen was of iets goeds deed", besluit vader Clark.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
3-jarige oefent schilderkunsten op pa’s auto
Sluiten